12 نکته مهم قبل از انجام لیزر موهای زائد

امروزه با دستگاه لیزر موهای زائد، داشتن پوستی شفاف و بدون مو دیگر آرزو نمی باشد. لیزر موهای زائد یکی از روش های دائمی از بین بردن موهای زائد می باشد که از عملکرد خیلی بالایی نسبت به سایر روش ها برخوردار است. قبل از لیزر موهای زائد برخی موارد و نکاتی وجود دارند که باید تمامی آن ها تک به تک رعایت شوند.

12 نکته قبل از لیزر موهای زائد

استفاده از لیزر برای از بین بردن موهای زائد پوست باید با احتیاط بالایی انجام شود. به همین خاطر توصیه می شود انجام آن را به یک فرد متخصص سپرد. در ادامه 12 مورد از نکاتی که باید قبل از انجام لیزر موهای زائد به آن توجه کنیم را به شما یادآوری میکنیم و توضیحات جامعی در رابطه با آن به شما ارائه میدهیم.

نکات قبل از لیزر موهای زائد

چند ماه قبل از بارداری نباید لیزر کرد؟

یک سوال بسیار مهم که خیلی مطرح می باشد این است که چند ماه قبل از بارداری نباید لیزر کرد؟

لیزر موهای زائد یک روش دائمی برای رفع موهای بدن می باشد که به عنوان یک درمان غیر تهاجمی به شمار می آید. با وجود این که لیزر موهای زائد هیچ گونه آسیب و صدمه ای به پوست بدن وارد نمی کند، ولی مطالعات کافی در مورد ایمن بودن انجام آن در زمان بارداری وجود ندارد. به همین خاطر توصیه می شود که بانوان در زمان حاملگی از انجام لیزر موهای زائد خودداری کنند.

در این دوره بانوان باردار می توانند از روش هایی مانند وکس، اپیلاسیون و یا کرم های موبر برای از بین بردن موهای زائد بدن خود استفاده کنند.

در زمان بارداری پوست قسمت هایی مانند سینه ها و شکم کشیده می شوند و انجام لیزر بر روی پوست های حساس موجب بروز درد و ناراحتی در آن نواحی می شود. در زمان بارداری سطح هورمون ها به هم می خورد. سه ماه بعد از بارداری سطح هورمون ها متعادل شده و می توان لیزر موهای زائد را از سر گرفت.

1- داروها و مکمل‌های غذایی قبل از لیزر موهای زائد:

قبل از لیزر موهای زائد، باید به پزشک خود داروها و مکمل های غذایی که مصرف می کنید را اطلاع دهید. از آن جایی که لیزر موهای زائد یک پروسه ی علمی و درمانی می باشد و انجام آن بر پایه ی دانش پزشکی و علم فیزیک است، به مرور زمان موجب توقف کامل رشد مو خواهد شد.

2- سوابق پزشکی و مصرف دارو:

قبل از لیزر موهای زائد باید سوابق پزشکی و داروهایی را که مصرف می کنید را حتما به پزشک خود اطلاع دهید. چون وجود برخی بیماری های زمینه ای موجب می شوند که جلسات لیزر کمی جا به جا شوند.

هر چند که لیزر موهای زائد دارای عوارض زیادی نمی باشد ولی در برخی شرایط باید با نظارت پزشک انجام شود. به هر حال بهتر است قبل از لیزر موهای زائد از عوارض لیزر بیکینی و زیر بغل آگاه باشیم.

3- پرهیز از انجام سولار:

نکته ی دیگری که قبل از لیزر موهای زائد وجود دارد، پرهیز از انجام سولار است. سولار موجب تیره و برنزه شدن پوست می شود. افرادی که با سولار رنگ پوستشان را تیره می کنند، از پوستی بسیار خشک و مستعد آسیب برخوردار می شوند.

4- جلوگیری از قرارگرفتن در معرض نور آفتاب:

افرادی که لیزر می کنند باید از قرار گرفتن در معرض نور آفتاب به مدت یک ماه خودداری کنند. افرادی که مدت زمان زیادی را در معرض اشعه های ماورای بنفش خورشید قرار می گیرند، تابستان برای لیزر کردن آن ها زمان مناسبی نمی باشد. این افراد باید لیزر موهای خود را به پاییز و یا زمستان موکول کنند.

پرهیز از انجام سولار قبل از لیزر موهای زائد

5- پرهیز از انجام اپیلاسیون در دوران لیزر:

قبل از لیزر موهای زائد نباید به هیچ عنوان اپیلاسیون کرده و یا از کرم های موبر استفاده کنید. چون اپیلاسیون کردن موجب بیرون آمدن مو از ریشه می شود و فولیکول مو کاملا بیرون می آید. در زمان لیزر امواج لیزر به وسیله ی بافت و ریشه جذب می شوند تا به فولیکول برسند. زمانی که فولیکول مو نباشد، لیزر کردن بی فایده است و تاثیری ندارد.

6- لیزر بر روی تتو ممنوع:

تتو اثر بخشی لیزر را از بین می برد و موجب ایجاد سوختگی در پوست می شود. قسمت هایی از بدن که دارای تتو هستند را نمی توان لیزر کرد.

7- بعد از گذشت چه زمان از تزریق بوتاکس و فیلر میتوان لیزر کرد؟

لیزر را می توان بعد از 2 هفته تا یک ماه بعد از زمان تزریق بوتاکس و فیلر انجام داد. همچنین اگر لیزر کرده باشید، تا دو هفته نمی توانید تزریق ژل و فیلر داشته باشید.

8- عدم استفاده از مام، اسپری و عطر قبل از لیزر:

استفاده از مام، اسپری و عطر قبل از لیزر موهای زائد توصیه نمی شود، چون این مواد دارای الکل هستند و ممکن است موجب تحریک پوست شود. استفاده از این محصولات 4 تا 5 روز بعد از لیزر توصیه نمی شود.

9- مشورت کردن با دکتر متخصص پوست قبل از انجام لیزر:

قبل از لیزر موهای زائد، بهتر است با دکتر متخصص پوست مشورت داشته باشید. پزشک متخصص پوست و مو می تواند نوع پوست و موی شما را بررسی کرده و با در نظر گرفتن آن میزان استفاده از اشعه ی لیزر را به اپراتور شرح دهد.

همین طور در صورتی که بیماری پوستی و یا غیر پوستی داشته باشید، پزشک به تکنسین لیزر درمانی اطلاع می دهد. در این صورت ممکن است دوره ی درمانی شما با توجه به شرایطی که دارید، دچار برخی تغییراتی شود.

استفاده از دیستنس شخصی و بهداشتی در لیزر موهای زائد

10- استفاده از دیستنس شخصی و بهداشتی:

استفاده از برخی محصولات بهداشتی به دلیل تحریک پوست، قبل از لیزر موهای زائد توصیه نمی شود. چون مصرف برخی مواد آرایشی موجب تحریک پوست شده و در زمان لیزر آستانه درد مراجعه کننده را کاهش می دهد.

پیشنهاد مطالعه: تعداد شات لیزر برای نواحی بدن چقدر باشد؟

11- روز قبل از لیزر بدن خود را اصلاح کنید:

باید یک روز قبل از لیزر موهای زائد، بدن خود را با تیغ اصلاح نمایید. وجود موهای بلند در زمان لیزر، بخش زیادی از انرژی پرتوهای لیزر را به خود جذب می کند. همین موضوع اثر بخشی لیزر را کمتر خواهد کرد.

مورد دیگری که در این راستا وجود دارد، این است که موهای بلند بدن در زمان برخورد با شات های لیزر می سوزند و حرارت زیادی را ایجاد می کنند. این موضوع موجب درد و سوزش بیشتر در زمان لیزر می شود.

12- مراقبت از چشم ها در برابر اشعه لیزر:

مهم ترین خطری که در زمان لیزر موهای زائد برای قسمت صورت وجود دارد، خطر صدمه دیدن چشم ها می باشد. به همین خاطر مراقبت از چشم ها در برابر اشعه لیزر برای جلوگیری از آسیب رسیدن به چشم ها بسیار مهم می باشد. در زمان لیزر موهای زائد استفاده از لوازم مراقبتی می تواند احتمال آسیب دیدن چشم ها را به صفر برساند.

ممکن است با وجود عینک های مخصوص لیزر، در زمان درمان بیمار برخی فلش هایی از نور را ببیند، این موضوع نگران کننده نیست، چون این نور هیچ آسیبی به چشم ها نمی رساند.

باور های غلط در رابطه با لیزر موهای زائد

همیشه برای انجام هرکاری یک سری باور های غلط و اشتباه وجود دارد که باعث میشود ما نسبت به انجام آن عمل دلسرد و پشیمان شویم.

ولی نکته ای که وجود دارد این است که ما هیچ شایعه و حرفی را نباید بدون ذکر منبع بپذیریم و قبول کنیم بلکه باید راجع به آن مطالعه کرده و به شایعات دامن نزنیم.

باور های غلط در رابطه با لیزر موهای زائد

آیا لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی باعث سرطان می شود؟

سوالی که در بیشتر مراجعه کنندگان برای انجام لیزر موهای زائد ایجاد می شود، این است که آیا لیزر موهای زائد ناحیه ی تناسلی موجب بروز سرطان می شود؟ در پاسخ به این سوال می توان گفت که نور لیزر تا چهار میلیمتر می تواند به پوست نفوذ کند.

پس امکان اثرگذاری اشعه های لیزر به اندام های داخلی و تخمدان ها وجود ندارد. چون اصلا نور لیزر به تخمدان ها نزدیک نمی شود تا بخواهد آسیبی به آن وارد کند.

آیا لیزر موهای زائد باعث ناباروری می شود؟

دومین سوالی که قبل از لیزر موهای زائد برای مراجعه کننده ها ایجاد می شود، این موضوع است. در پاسخ به این سوال هم می توان گفت که قدرت اشعه های لیزر به اندازه ای کم و خفیف است که تنها بر روی پوست نفوذ می کند.

این اشعه ها نمی توانند بر روی اندام داخلی انسان تاثیری داشته باشند. پس در زمان لیزر موهای زائد، اصلا نگران اندام های داخلی نباشید.

آیا لیزر موهای زائد دائمی است؟

لیزر موهای زائد یک روش دائمی برای از بین بردن موهای بدن می باشد. البته برای افزایش اثر بخشی لیزر بایستی برخی نکاتی که قبل از لیزر موهای زائد وجود دارند را رعایت کرد. همین طور برای تاثیر گذاری آن باید دوره ی جلسه های لیزر را به اتمام رساند و تمدید های سالانه را هم به موقع انجام داد.

پیشنهاد مطالعه: علت ضخیم شدن مو بعد از لیزر موهای زائد

لیزر در دوران حاملگی

در زمان پریودی می توان لیزر موهای زائد انجام داد؟

در پاسخ به این سوال که در زمان پریودی می توان لیزر موهای زائد انجام داد؟ می توان گفت که، بله لیزر موهای زائد را در دوران پریودی هم می توان انجام داد، البته به شرطی که لیزر بیکینی نداشته باشید. افرادی که قصد انجام لیزر موهای خود را دارند، در دوران پریودی هم بدون هیچ گونه مشکلی می توانند دوره ی درمانی خود را ادامه دهند.

جمع بندی:

معمولا لیزر موهای زائد را اپراتورها انجام می دهند ولی بایستی پزشک متخصص پوست بر روند کلی لیزر نظارت داشته باشد. همه ی اپراتورهای لیزر در کلینیک زیبایی گلدن رویال دارای مدرک و تخصص و مهارت لازم برای انجام این کار می باشند. و تمام نکات لازم و مهم قبل از انجام لیزر موهای زادذ را به شما گوشزد میکنند.

البته در کلینیک زیبایی گلدن رویال انجام لیزر به درخواست مشتری به وسیله ی پزشک متخصص پوست و مو هم انجام می شود. کلینیک ما برای انجام لیزر موهای زائد با رعایت نکات بهداشتی در خدمت شما عزیزان می باشد.

نظرات کاربران
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها