مصرف قرص راکوتان همزمان با لیزر موهای زائد

مصرف قرص راکوتان همزمان با لیزر موهای زائد می تواند عوارض جانبی جدی و خطرناکی را به همراه داشته باشد. مصرف برخی از قرص ها در زمان لیزر موهای زائد ممکن است منجر به ایجاد برخی تاثیرات و عوارض خطرناکی بر روی پوست و مو شود.

به این صورت که، برخی از دارو ها و قرص هایی هستند که مصرف آن ها همزمان با لیزر موهای زائد موجب ایجاد مشکلاتی جدی بر روی پوست و مو می شود. یک نمونه از این قرص ها، قرص راکوتان می باشد.

آیا لیزر موهای زائد حین مصرف راکوتان امکان پذیر است؟

در پاسخ به این سوال که آیا لیزر موهای زائد حین مصرف راکوتان امکان پذیر است؟ می توان گفت که، مصرف راکوتان با لیزر موهای زائد سازگاری ندارد. چون مصرف قرص راکوتان موجب افزایش رشد مو و تقویت فولیکول های مو می شود.

از آن جایی که لیزر موهای زائد با هدف کاهش موهای اضافی بدن انجام می شود، مصرف قرص راکوتان باعث می شود تا پروسه ی لیزر موهای زائد خنثی شوند و حتی منجر به بروز عوارض و مشکلات جدی می گردد.

به همین خاطر مصرف قرص راکوتان همزمان با لیزر موهای زائد، حذف موهای اضافی نواحی مورد نظر را با دشواری رو به رو می کند.

همین طور وقتی در بدن فرد مراجعه کننده، قرص راکوتان وجود داشته باشد، در زمان انجام پروسه ی لیزر ممکن است به سلول های پوست آسیب های جدی وارد شود.

این اتفاق منجر به بروز عوارض جانبی زیاد و واکنش هایی خطرناک و جدی در بدن فرد مراجعه کننده می شود. البته در همین راستا ذکر این موضوع از این قاعده مستثنی نمی باشد که میزان این عوارض و شدت آن در هر فرد با فرد دیگری کاملا متفاوت می باشد.

پیشنهاد مطالعه: تعداد شات لیر برای نواحی بدن چقدر باشد؟

 

تاثیرات مصرف راکوتان بر روی پوست

تاثیرات مصرف راکوتان بر روی پوست در طول لیزر موهای زائد چیست؟

  •  سر درد
  • کاهش قدرت التیام زخم های پوستی
  • کهیر و جوش های پوستی
  • خارش پوست
  • ایجاد توده های غیرعادی بر روی پوست
  • التهاب بافت های پوستی ناشی از عفونت
  • دشوار شدن حذف موهای زائد
  • نازک شدن موقتی مو با توجه به تاثیر بر روی فولیکول مو
  • قرمزی، سوزش، پوسته پوسته شدن و التهاب در ناحیه چشمان و لب ها
  • تشدید زخم ها و اسکارهای احتمالی لیزر درمانی
  • افزایش حساسیت های پوستی و تحریک پوست

با توجه به نوع دارو و ویژگی های پوستی بیمار، مصرف این داروها ممکن است منجر به بروز واکنش های شدید پوستی همچون فتوتوکسیک و فتوآلرژیک شود.

واکنش های فوتوآلرژیک:

عوارض جانبی این واکنش ها خیلی جدی تر و خطرناک تر می باشند. چون در این واکنش ها تغییرات مولکولی، سیستم ایمنی بدن را دچار اختلال و مشکل می کند. به این صورت که، سیستم ایمنی بدن به اشعه های لیزر به عنوان یک عامل خارجی خطرناک حمله کرده و سلامت بدن را دچار اختلال می کند.

واکنش های فوتوکسیک:

این واکنش دقیقا مشابه با آفتاب سوختگی شدید می باشد. این واکنش تولید ملانین را افزایش می دهد و همین امر لکه های تیره را بر روی پوست ایجاد می کند و رنگ پوست را تغییر می دهد. این واکنش شرایط ناخوشایندی در ظاهر پوست افراد به وجود می آورد.

مصرف چه داروهایی در طول دوره لیزر موهای زائد ممنوع است؟

برخی داروهایی هستند که نباید در زمان لیزر درمانی از آن ها استفاده کرد، چون ممکن است مصرف این داروها همزمان با لیزر درمانی منجر به بروز عوارض جدی و خطرناک شوند.

  • قرص های ضد تورم و التهاب: مصرف این قرص ها موجب جلوگیری از ترمیم زخم ها و اسکارهایی که ممکن است در لیزر درمانی ایجاد شوند، می شوند.
  • ضد جوش های خوراکی: مصرف این قرص ها باعث مقابله با ریزش مو و طولانی کردن مدت زمان پروسه ی درمان می شوند.
  • مکمل های ویتامین A: مصرف این قرص ها موجب تشدید حساسیت های پوستی و افزایش سوزش و درد در زمان لیزر می باشند.
  • آنتی بیوتیک ها: مصرف این قرص ها موجب ایجاد لکه های تیره بعد از پروسه ی درمان لیزر می شوند.
  • داروهای هورمونی: مصرف این داروها موجب ایجاد تداخل در چرخه ی رشد مو و کاهش بازدهی لیزر درمانی می شوند.
  • راکوتان و داروهایی حاوی ایزوترتینوئین: مصرف این داروها موجب تشدید زخم ها و اسکارهای پوستی می شوند.

آیا مصرف راکوتان برای لیزر عوارض خطرناکی به دنبال دارد؟

مصرف راکوتان با لیزر موهای زائد عوارض و مشکلات جدی می تواند به همراه داشته باشد. به این صورت که بهبود زخم ها و جراحات را کندتر و آرام تر می کند، چون باعث تضعیف قابلیت بهبود خودکار زخم ها و جراحات به وسیله ی بدن می شود.

مصرف قرص راکوتان همزمان با لیزر موهای زائد بافت پوست را تخریب کرده و عوارض جدی به همراه می آورد. یکی دیگر از مشکلات و عوارضی که مصرف قرص راکوتان همزمان با لیزر موهای زائد به همراه دارد، خشکی پوست می باشد.

علت عوارضی که قرص های راکوتان به همراه دارند، به خاطر این است که این قرص ها در مقابل نور حساس هستند. همین امر در زمان لیزر موجب به وجود آمدن مشکلات جدی می شود.

چه مدت بعد از مصرف راکوتان میتوان لیزر کرد؟

افرادی که قرص راکوتان برای آن ها تجویز می شود، بایستی حداقل تا مدت زمان 6 ماه بعد از اتمام دوره صبر کرده و بعد از آن برای شروع لیزر موهای زائد اقدام کنند.

پیشنهاد مطالعه: باید ها و نباید های لیزر موهای زائد 

مصرف چه داروهایی به نور لیزر حساسیت نشان می دهند؟

مصرف چه داروهایی به نور لیزر حساسیت نشان می دهند؟

با در نظر گرفتن این موضوع که، لیزر موهای زائد به وسیله ی تابش امواج لیزر بر روی پوست انجام می شود، این امواج به وسیله ی فولیکول های مو جذب شده و گرما ایجاد می کنند. گرمای ایجاد شده چرخه ی رشد مو را مختل کرده و به مرور زمان رشد مو متوقف می شود.

همین امر مصرف داروهای حساس به نور را برای لیزر موهای زائد ممنوع می کند و عوارض جانبی بسیار شدید و جبران ناپذیری را برای مراجعه کننده به دنبال می آورد.

داروهای مصرفی که حساس به نور هستند، در زمان انجام لیزر به اشعه های دستگاه ممکن است واکنش داده و بر روی پوست واکنش هایی ایجاد شوند.

داروهایی همچون راکوتان و رتین آ دو مورد از رایج ترین داروهایی است که اگر همزمان با لیزر موهای زائد مصرف شوند، عوارض جانبی جدی تری ایجاد می کنند.

  • راکوتان: واکنش سمی به نور
  • رتین آ: واکنش سمی به نور
  • هیدروکلروتیازید: واکنش سمی و آلرژیک به نور
  • تتراسایکلین: واکنش سمی به نور
  • ایپوبروفن: واکنش سمی به نور
  • داروهای خوراکی پیشگیری از بارداری: آلرژی به نور
  • ناپروکسن: واکنش سمی به نور

حداقل باید 10 روز قبل از شروع انجام لیزر موهای زائد بایستی داروهای حساس به نور را متوقف نمایید. درجه ی حساسیت به نور در این واکنش نسبت به داروهای دیگر متفاوت خواهد بود.

لیزر موهای زائد

جمع بندی:

کلینیک زیبایی گلدن رویال همراه با پزشکان مجرب و بهترین امکانات آسایشی و تجهیزات پزشکی به روز دنیایی که دارد، آماده ی ارائه ی تمامی خدمات زیبایی پوست و مو برای مراجعه کننده های خود می باشد.

گلدن رویال یک مرکز تخصصی برای رفع مشکلات و بازسازی پوست و مو می باشد. لیزر موهای زائد یکی دیگر از خدمات این کلینیک می باشد.

مصرف قرص راکوتان همزمان با لیزر موهای زائد میتواند عوارض خطرناکی به همراه داشته باشد، به همین جهت مراجعه کننده بایستی قبل از استفاده از این خدمات در زمان جلسه ی مشاوره قرص های مصرفی خود را با پزشک در میان بگذارد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × سه =