میکرونیدلینگ روشی مدرن برای جوانسازی پوست

میکرونیدلینگ یکی از روش های مدرن جوانسازی پوست است. میکرونیدلینگ صورت موجب از بین رفتن جای جوش، بهتر شدن تنفس پوست، درمان جای لک و سوختگی می شود؛ علاوه بر آن امروزه دستگاه میکرونیدلینگ  بهبود ترک های حاملگی را نیز ممکن کرده است.

در این روش با استفاده از سوزن های ریز پزشکی و ایجاد صدها زخم بر روی لکه های پوستی، کلاژن سازی را در پوست احیا می کند و به نوعی پوست را برای کلاژن سازی تحریک می کند.

میکرونیدلینگ چیست؟

همانطور که گفتیم این روش یکی از روش های زیباسازی و جوانسازی پوست است که با حداقل تهاجم، پوست را درمان می کند.

نکته ای که حائز اهمیت می باشد، این است که میکرونیدلینگ صورت باید توسط پزشک متخصص و یا جراح پلاستیک انجام شود تا بتواند موثر واقع شود.

به این موضوع توجه داشته باشید که میکرونیدلینگ صورت را نباید همزمان با اقدامی همچون لیزر صورت انجام داد، زیرا باعث آسیب رسانی به پوست می شود.

میکرونیدلینگ چیست؟

میکرونیدلینگ صورت چگونه انجام میشود؟

در این روش پوست برای کلاژن سازی و گردش خون آماده می شود. و همین موضوع می تواند کلاژن و الاستین در پوست ایجاد شود و از پیری و آثار آن جلوگیری شود. 

میکرونیدلینگ به دو صورت دستی و با دستگاه انجام میشود.در ادامه توضیح میدهیم میکرونیدلینگ صورت به روش دستی چگونه انجام می شود.

میکرونیدلینگ صورت به روش دستی

روش دستی همانگونه که از نامش پیداست، تقریبا سنتی تر از روش دستگاهی می باشد.در این تکنیک از یک غلطک کوچک به نام درمارولر که تعدادی سوزن‌های ریز و کوچک بر روی آن قرار دارد استفاده می‌شود.

درمارولر ها کاربرد راحتی دارند به گونه ای که یک سر غلطکی برای آنها تعبیه شده است که کار را آسوده تر می کند. در میان مدل های مختلف دستگاه های میکرونیدلینگ، درمارولر ها در دسته اولیه و قدیمی تر قرار دارند.

 پزشک برای انجام نیدلینگ صورت با کمک این دستگاه، آن را بر روی صورت می غلتاند تا سوزن‌های ریز در داخل  پوست نفوذ کند و روزنه‌هایی را بر روی آن به وجود آورد.

جنس سوزن‌هایی که برای این کار استفاده می‌شود اکثرا از شیشه، سیلیکون، فلز و یا پلیمر است.

جوانسازی با دستگاه میکرونیدلینگ 

دستگاه میکرونیدلنیگ دارای یک میکروپن با سوزن‌های خیلی ریز می باشد. این سوزن‌ها برای ایجاد صدمات بسیار خفیف موجب سوراخ کردن پوست می شود. در نهایت با استفاده از این روش شما پوستی جوان تر، سالم‌تر و نرم تر خواهید داشت.

در این روش از درمارولر یا خودکار برقی استفاده میشود. در گام اول پزشک متخصص وضعیت پوست شما را از لحاظ مختلف بررسی می کند، تا بتواند شرایط را به خوبی بسنجد. در مواردی که پوست بیمار بیش از حد خشک باشد و یا مشکلاتی از این قبیل داشته باشد، پزشک در ابتدا برای تغذیه پوست بیمار اقدام خواهد کرد.

روش انجام میکرونیدلینگ چیست؟

پس از اینکه پوست بیمار به خوبی توسط پزشک بررسی شد، پاکسازی پوست آغاز می شود. در این مرحله پوست باید کاملا تمیز باشد و عاری از هرگونه چربی یا سلول های مرده باشد. پس از این مرحله لایه برداری پوست آغاز می شود و بلافاصله بعد از آن پزشک از یک سرم اسید هیالورونیک و اولتراسونیک که مرطوب کننده قوی هستند، برای بیمار استفاده می کند.

زمانی که انجام این مراحل به پایان رسید، درمان به وسیله سوزن های کوچکی که ضخامت آنها 0.75 میلی متر است آغاز می شود. طی مرحله درمان اگر نیاز به استراحت کردن داشتید و یا می خواستید عطسه کنید، بهتر است به پزشک خود اطلاع دهید.

پس از اینکه تزریق به پایان رسید، شما در محل های تزریق مثل پیشانی، گونه و… لکه های خونی را مشاهده می کنید، که البته جای نگرانی نیست. پزشک پس از اتمام کار پوست شما را به وسیله پد و الکل تمیز می کند و در نهایت کار را با یک ماسک کلاژن ساز به پایان می رساند.

فواید میکرونیدلینگ صورت

پس تا اینجای مقاله فهمیدیم که میکرونیدلینگ یکی از متد های جوانسازی پوست می باشد که در آن افزایش فاکتور های رشد باعث معجزه جوانی میشود. میکرونیدلینگ صورت موجب از بین رفتن جای جوش و لک های پوستی، درمان جای سوختگی و از بین رفتن منافذ باز پوست میشود.

کاربرد میکرونیدلینگ

همانطور که گفتیم از این روش نوین برای درمان بسیاری از مشکلات پوستی استفاده می شود. اما شاید این سوال برای شما مطرح شود که دقیقا چه مشکلات پوستی با میکرونیدلینگ درمان می شوند؟ به موارد زیر توجه کنید:

  • از بین بردن چین و چروک و خطوط پوستی
  • برطرف کننده انواع اسکارها
  • از بین بردن جای جوش
  • درمان منافذ بزرگ پوست
  • درمان شل شدگی پوستی
  • از بین بردن لکه های پوستی یا همان لکه های ناشی از آفتاب
  • درمان کننده رنگ پوست ناهموار

تمامی مواردی که در بالا به آن اشاره کردیم، با استفاده از روش میکرونیدلینگ قابل درمان هستند؛ علاوه بر آنها در بسیاری موارد از این روش برای برطرف کردن شل شدگی پوست بدن نیز استفاده می شود. در چنین مواقعی میکرونیدلینگ با ادغام مواد پر کننده ای همچون  تزریق فیلر ، به نواحی همچون شکم، ران ها و… تزریق می شود و می تواند در درمان شل شدگی و افتادگی پوست این نواحی موثر باشد.

عکس قبل و بعد از میکرونیدلینگ

عکس میکروندلینگ

عکس قبل و بعد میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ زیر چشم

بسیاری از افراد از بابت وجود حلقه های سیاه رنگ و پف زیر چشم بسیار شاکی و ناراحت هستند. با وجود روشی مدرن مثل میکرونیدلینگ دیگر این نگرانی معنایی ندارد زیرا با استفاده از این روش، کلاژن سازی در سطح پوست زیر چشم ایجاد می شود و طی یک فرآیند طبیعی این مشکل برطرف می شود. این عمل برای برطرف نمودن مشکلات زیر چشم بسیار تاثیر گذار است و شما می توانید حتی درمان گودی زیر چشم با استفاده از این روش مدرن ممکن می باشد.

میکرونیدلینگ دور چشم

یکی از مستعد ترین قسمت های پوست برای چروک شدن، دور چشم است. از آنجایی که پوست دور چشم بسیار نازک و حساس است، اولین چین و چروک های پوستی در این قسمت به وجود می آید.

میکرونیدلینگ دور چشم

همچنین خطوط پنجه کلاغی دور چشم یکی از آزاردهنده ترین نوع چین و چروک پوستی است. شما می توانید با استفاده از روش میکرونیدلینگ، این چین و چروک ها و خطوط پوستی را درمان کنید و تمامی مشکلاتی که برای دور چشم هایتان به وجود آمده است را درمان کنید.

انواع روش های میکرونیدلینگ صورت

در حالی که میکرونیدلینگ یکی از مدرن ترین روش های زیباسازی و جوانسازی پوست صورت است، در دو نوع مختلف قابل انجام و اجراست. تشخیص اینکه چه نوعی از این روش درمانی برای پوست شما مناسب است، به عهده پزشک است. با در نظر گرفتن این مورد، در ادامه در مورد انواع این روش درمانی صحبت می کنیم.

انواع روش های میکرونیدلینگ صورت

سطحی

همانطور که از نام این روش پیداست، در این روش سوزن های پزشکی تنها تا عمق 0.5 میلی متر بر سطح پوست نفوذ پیدا می کنند و جوانسازی پوست به صورت سطحی اتفاق می افتد. در این روش بر روی اپیدرم کانال های ریزی ایجاد می شود که از این طریق کراتینوسیت ها آزاد می شوند و شروع به فعالیت می کنند.

عمقی

این نوع روش درمانی، به صورت عمقی و پیشرفته باعث جوانسازی پوست صورت می شود. عمق نفوذ سوزن های پزشکی در این روش بین 0.5 تا 3 میلی متر است و از این طریق جوانسازی در سطح عمقی و پیشرفته برای پوست اتفاق می افتد.

اقدامات لازم قبل و بعد از میکرونیدلینگ

قبل از انجام میکرونیدلینگ  صورت بهتر است طی یک جلسه ویزیت، از پزشک متخصص مشورت بگیرید و اگر بیماری خاصی دارید و یا از داروهای خاصی مثل ایبوپروفن، داروهای درمان کننده آکنه و یا رتینوئیدها استفاده می کنید، آن را با پزشکتان در میان بگذارید تا در صورت لزوم مصرف این داروها قطع شود و یا آزمایشات لازم انجام شود تا از بروز عوارض جانبی، جلوگیری شود.

روش انجام میکرونیدلینگ صورت به چه صورت است؟

فواید میکرونیدلینگ صورت

امروزه میکرونیدلینگ یکی از روش های فوق العاده موثر در جوانسازی و زیباسازی پوست به شمار می رود که توانسته در بین افراد بسیاری به شهرت و محبوبیت برسد. از آنجایی که حیطه درمانی این روش بسیار گسترده است، اکثر متخصصین زیبایی برای برطرف کردن انواع مشکلات پوستی این روش را به بیماران خود پیشنهاد می دهند. در ادامه به بررسی فواید این روش درمانی می پردازیم:

1- از بین رفتن جای جوش با میکرو نیدلینگ صورت

یکی از آزاردهنده ترین مشکلات پوستی، به جا ماندن آثار جوش و آکنه بر روی پوست است. همانطور که میدانید جای جوش بر روی پوست سیاه می شود و زیبایی چهره را مختل می کند. در بعضی موارد نیز جای جوش و آکنه های پوستی حفره هایی بر روی پوست ایجاد می کنند که اصلا ظاهر خوشایندی ندارند.

فواید میکرونیدلینگ صورت

زمانی که این مشکل با ماسک های لایه بردار و داروهای مختلف و همچنین ماسک ها و داروهای گیاهی برطرف نشود، بهترین و سریعترین راه برای برطرف کردن آن استفاده از روش درمانی میکرونیدلینگ است.

2- کاهش چین و چروک صورت

یکی از اصلی ترین اهداف میکرونیدلینگ ، برطرف کردن چین و چروک های پوستی است. با استفاده از روش میکرونیدلینگ صورت، رشد کلاژن و الاستین در پوست تحریک می شود و در نهایت شما از پوستی شاداب و جوان بهره مند خواهید شد.

پس از درمان چین و چروک ها با استفاده از میکرونیدلینگ، بافت های مرده پوست احیا و بازسازی می شوند که در نهایت به برطرف نمودن چین و چروک و خطوط پوستی منجر می شود.

فواید میکرونیدلینگ صورت

3- میکرونیدلینگ برای لک صورت

نور آفتاب یکی از اصلی ترین دلایل به وجود آمدن لک های پوستی است. علاوه بر اینکه قرار گرفتن در معرض نور آفتاب وجب به وجود آمدن لک های پوستی می شود، باعث تغییر رنگدانه های پوست نیز می شود و همین موضوع می تواند باعث اختلال در زیبایی چهره افراد شود.

با استفاده از این روش درمانی، شما می توانید لک های پوستی را ترمیم کنید و همچنین در صورتی که رنگدانه های پوستی شما دچار تغییر رنگ شده اند، می توانید آنها را ترمیم و بازسازی کنید.

4- ترمیم جای زخم

باقی ماندن جای زخم برای روی پوست صورت بسیار ناخوشایند است. تفاوتی ندارد که علت به وجود آمدن این زخم چه باشد، چیزی که مهم است تاثیر منفی آن بر روی زیبایی چهره است.

شما می توانید با میکرونیدلینگ آثار زخم را از روی چهره خود حذف کنید و جوان و شاداب به نظر برسید. این را در نظر داشته باشید که بعضی از زخم ها در زیر پوست نیز ایجاد می شوند و با روش های ساده نمی توان آنها را از بین برد. بنابراین بهترین روش برای درمان جای زخم استفاده از همین روش درمانی است.

میکرونیدلینگ برای منافذ باز پوست

5- میکرونیدلینگ برای منافذ باز پوست

منافذ باز پوستی می توانند به نوبه خود زیبایی چهره را مختل کنند. داشتن پوستی صاف و مخملی آرزوی هرکسی است. اگر منافذ باز پوستی دارید، می توانید با استفاده از روش میکرونیدلینگ آنها را برطرف کنید. به این صورت که با این روش، کلاژن سازی در اطراف این منافذ تحریک می شود و افزایش می یابد.

میکرونیدلینگ چه عوارضی دارد؟

تمام روش های زیباسازی پوست عوارض خاص خودشان را دارند، میکرونیدلینگ هم از این روش ها مستثنا نیست. ممکن است بعد از عمل شما تا حد بسیار کمی تحریک پوستی داشته باشید و تا چند روز بعد از عمل پوست شما قرمز باشد.

همچنین کبودی، تورم، خونریزی و عفونت از دیگر عوارض این روش درمانی است که به ندرت بین بیماران دیده شده است. بهتر است تا اگر عوارض شدیدی را مشاهده کردید، حتما آن را با پزشکتان در میان بگذارید.

میکرونیدلینگ برای چه کسانی مناسب نمی باشد؟

ممکن است شما از درمان های خانگی و ماسک های لایه بردار زیادی برای برطرف نمودن مشکلات پوستی خود استفاده کرده باشید و نتیجه ای از آن نگرفته باشید. در چنین شرایطی میکرونیدلینگ گزینه بسیار مناسبی برای درمان مشکلات پوستی شماست. اما اگر جزو گروه های زیر هستید، استفاده از این روش درمانی به شما توصیه نمی شود:

  • خانم های باردار
  • کسانی که بیماری های خاصی مثل پسوریازیس و یا اگزما دارند
  • کسانی که بر روی پوست صورتشان زخم باز دارند
  • کسانی که چند روز قبل، پرتو درمانی انجام دادند
  • کسانی که سابقه اسکار پوستی دارند

تعداد جلسات لازم برای میکرونیدلینگ صورت

شاید این سوال برای شما مطرح شود که برای اینکه بتوانیم از میکرونیدلینگ نتیجه بگیریم، باید چند جلسه تحت درمان باشیم؟ در ابتدا باید به این موضوع اشاره کنیم که همه چیز به شرایط پوستی شما و تشخیص پزشک متخصص بستگی دارد.

در واقع شما باید مراحل درمان را تکمیل کنید و به توصیه پزشک عمل کنید. اما به طور معمول تعداد جلسات درمانی برای صورت بین 3 تا 5 جلسه با فاصله یک ماه است. البته تاکید می کنیم که همه چیز به تشخیص پزشک و وضعیت پوست شما بستگی دارد.

تعداد جلسات لازم برای میکرونیدلینگ

قیمت انجام میکرونیدلینگ

برای اطلاع از قیمت دقیق جلسات درمانی میکرونیدلینگ باید توسط پزشک متخصص ویزیت شوید. از آنجایی که شرایط پوست افراد و همچنین مشکل پوستی آنها با یکدیگر متفاوت است، نمی توان قیمت دقیقی را برای این کار اعلام کرد.

اما شما می توانید با مراجعه حضوری به کلینیک زیبایی معتبر از قیمت و هزینه این روش درمانی مطلع شوید. سعی کنید برای سلامتی و زیبایی تان تخصص پزشک و معتبر بودن کلینیک را در اولویت اول قرار دهید.

خدمات میکرونیدلینگ در کلینیک زیبایی گلدن رویال

  خدمات میکرونیدلینگ صورت در کلینیک زیبایی گلدن رویال بصورت کاملا حرفه ای و توسط پزشک متخصص انجام می گردد.

کلینیک زیبایی گلدن رویال مرکز تخصصی ارئه دهنده انواع خدمات زیبایی پوست و مو از قبیل میکرونیدلینگ، لیزر موهای زائد ،  بوتاکس ،  تزریق ژل ، لیزر موهای زائد آقایان  ، درمان تعریق با بوتاکس ، بوتاکس میگرن ، تزریق ژل لب ، فیس آپ و … می باشد. لطفا جهت ویزیت و مشاوره با شماره های ۰۲۱۲۶۱۲۲۰۸۳ – ۰۲۱۲۶۱۲۲۰۸۲ تماس حاصل نمایید.

همراهان گرامی توجه داشته باشید شما با استفاده از  روش میکرونیدلینگ می توانید چین و چروک و خطوط پوستی، جای جوش، لک و سایر مشکلات پوستی خود را درمان کنید و از زیبایی و جوانی خود لذت ببرید.

سوالات متدوال میکرونیدلینگ

ماندگاری میکرونیدلینگ صورت چقدر است؟

در حالت کلی ماندگاری میکرونیدلینگ به دو عامل بستگی دارد. 1_ نوع اسکار، زخم، چروک و یا هر مشکل پوستی که قصد درمان آن را دارید. 2_ نوع پوست هر فرد. ولی در صورتیکه مراقبت های پوستی و برنامه غذایی را رعایت کنید ماندگاری آن طولانی تر میشود.

چرا بعد از میکرونیدلینگ جوش میزنیم؟

در صورتیکه پوست حساسی داشته باشید ممکن است با میکرونیدلینگ صورت، دچار جوش های سطحی و قرمزی پوست شوید؛ که با استفاده از کرم های ویتامین c بعد از چند روز از بین میرود.

کدام دستگاه میکرونیدلینگ بهتر است؟

در حال حاضر دستگاه میکرونیدلینگ درماپن استرالیایی بهترین دستگاه شناخته شده در مقایسه با سایر مدل های هم رده و قدیمی تر خود میباشد.

تفاوت میکرونیدلینگ با میکرودرم چیست؟

میکرونیدلینگ، به لایه های داخلی درم نفوذ میکند و به رفع اسکارهای قدیمی تر کمک میکند ولی در میکرودرم ، فقط لایه برداری سطحی پوست صورت انجام میشود

تاثیر میکرونیدلینگ بعد از چند روز مشخص می شود؟

معمولا با توجه به ناحیه مورد نظر و شدت اسکار، 3 تا 5 جلسه درمان میکرونیدلینگ با فاضله 1 ماه توصیه می‌شود. مراجعان با لک های شدید تر ناشی از سوختگی، ترک‌های عمیق تر پوستی یا هر زخم دیگری به تعداد جلسات بیشتری نیاز دارند.

میکرونیدلینگ بهتر است یا آر اف؟

روند بهبودی و درمان در آر اف فرکشنال سریع تر از میکرونیدلینگ بوده و علاوه بر آن هزینه ی میکرونیدلینگ نسبت به لیزر آر اف کمتر می باشد.

نظرات کاربران
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها