علت ایجاد موهای زیر پوستی چیست؟

علت ایجاد موهای زیر پوستی در هر فرد با فرد دیگر متفاوت است. برای اینکه با علل آن و درمان موهای زیر پوستی آشنا شوید، بهتر است تا ابتدا ببینیم منظور از موی زیر پوستی چیست؟ در حقیقت این مشکل نوعی اختلال پوستی به حساب می آید که ممکن است در خانم ها و آقایان، دخترها و پسرها در هر سن و سالی بروز پیدا کند.

موی زیر پوستی چیست؟

موی زیر پوستی همانطور که از نامش پیداست، در زیر پوست رشد می کند و از منافذ پوست بیرون نمی آید. این موضوع باعث می شود تا برجستگی های قرمز و دردناکی روی سطح پوست ایجاد شوند. معمولا افراد در جلسه اول لیزر موهای زائد موی زیر پوستی زیادی دارند که در جلسات بعدی آنها از بین می روند.

البته شدت درد و ناراحتی ناشی از موی زیر پوستی به میزان رشد مو در زیر پوست بستگی دارد. بنابراین نوک تیز موی زیر پوستی بدون اینکه به سطح پوست برسد، به عقب برگشته و در همان ناحیه فولیکول مو رشد می کند.

عکس موی زیر پوستی

نمایش عکس موی زیر پوستی

علت ایجاد موهای زیر پوستی چیست؟

اصلی ترین علت ایجاد موهای زیر پوستی، اصلاح نامناسب موهای زائد بدن است. علاوه بر این مورد گاهی اوقات ممکن است بعضی از افراد موهای نوک تیز و خشنی داشته باشند.

در این صورت نوک تیز موها، پوست را سوراخ کرده و بدین ترتیب موی زیر پوستی به وجود می آید. مشکلات موهای زیر پوستی گاهی اوقات به حدی جدی می شوند که ممکن است برای خارج کردن آن از روش های تهاجمی و جراحی استفاده شود.

به همین علت بهتر است تا قبل از درمان موهای زیر پوستی، علت آن به طور کامل بررسی و آشکار شود. معمولا افرادی که جنس موهای آنها ضخیم تر و فر است بیشتر به این عارضه دچار می شوند.

در صورتی که فرد به موقع برای درمان موی زیر پوستی اقدام نکند، قطعا این عارضه پوستی با عفونت بیشتر و درد و التهاب آزاردهنده همراه خواهد بود.

عوارض موهای زیر پوستی چیست؟

حالا که با علت ایجاد موهای زیر پوستی آشنا شدید، بهتر است تا ببینیم این عارضه پوستی چه مشکلاتی را ایجاد می کند؟ یکی از بارزترین و قابل رویت ترین عوارض موهای زیر پوستی، ظهور برآمدگی های قرمز رنگ (مانند جوش) روی سطح پوست است.

گاهی اوقات ممکن است این برآمدگی ها با چرک نیز همراه باشند. همچنین ممکن است شدت موی زیر پوستی به گونه ای باشد که روی سطح پوست زخم ایجاد کند.

بنابراین شایع ترین عوارض موهای زیر پوستی، اختلال در ظاهر پوست است که گاها با کمی درد همراه است.

گاهی اوقات عوارض موهای زیر پوستی به همین موارد ختم نمی شود؛ بلکه به پوست نیز آسیب شدیدی می زند. به دنبال چرکی شدن موی زیر پوستی و برجسته شدن سطح پوست، ممکن است لک های قهوه ای رنگی روی پوست ایجاد شوند.

این لک ها گاهی اوقات برای مدت طولانی روی پوست باقی بمانند و تاثیرات منفی بر زیبایی پوست بگذارند.

حقیقت این است که یکی از مشکلات موهای زیر پوستی، خارش، سوزش، قرمزی و گاها خشکی پوست است. به همین خاطر باید بگوییم عوارض موهای زیر پوستی به حدی است که شما می بایست برای جلوگیری از بروز این مشکل حاد پوستی جوانب احتیاط را رعایت کنید.

چگونه از ایجاد موی زیر پوستی جلوگیری کنیم؟

برای جلوگیری از ایجاد موهای زیر پوستی می توانید از یک سری راهکارهای بسیار ساده اما موثر استفاده کنید. البته به یاد داشته باشید ابتدا باید علت ایجاد موهای زیر پوستی مشخص شود و سپس از راهکار مناسب برای آن استفاده کنید.

چگونه از ایجاد موی زیر پوستی جلوگیری کنیم؟ استفاده از کیسه یک روش موثر است

1- کیسه کشیدن در حمام

برای جلوگیری از ایجاد موهای زیر پوستی بهتر است تا با استفاده از سفیدآب و کیسه نرم، پوستتان را کیسه بکشید. اصطکاک ناشی از کیسه باعث می شود تا موهای نوک تیز از زیر پوست بیرون بیایند و به عقب برنگردند.

2- از مرطوب کننده مناسب پوست استفاده کنید

علت ایجاد موهای زیر پوستی اصلاح نامناسب و یا جنس موهای بدن است. به همین علت شما می توانید با استفاده از مرطوب کننده مناسب و ماساژ پوستی از ایجاد موی زیر پوستی جلوگیری کنید. با انجام این کار به موها اجازه می دهید تا سیر طبیعی رشدشان را سپری کنند.

3- اصلاح به موقع موها

همانطور که می دانید علت ایجاد موهای زیر پوستی اصلاح نامناسب است. جدا از در نظر گرفتن روش اصلاح، باید به زمان آن نیز توجه داشته باشید.

ساده ترین و بی دردسرترین راه این است که اجازه دهید موها کمی رشد کنند و سپس نسبت به اصلاح آنها اقدام کنید. اصلاح زودهنگام موها باعث تحریک ایجاد موی زیر پوستی می شود.

همچنین نوک موها را به شدت تیز می کند و باعث می شود موها به داخل پوست برگردند.

پاکسازی پوست برای جلوگیری از موی زیر پوستی

4- پاکسازی پوست

سلول های مرده سطح پوست می توانند علت ایجاد موهای زیر پوستی باشند. این سلول های مرده باعث مسدود شدن فولیکول مو می شوند.

در نتیجه باعث ایجاد موی زیر پوستی خواهند شد. برای جلوگیری از این اتفاق، انجام اسپا و پاکسازی پوست توصیه می شود.

پیشنهاد مطالعه: خدمات پاکسازی پوست در کلینیک زیبایی گلدن رویال

معرفی پماد برای درمان موهای زیر پوستی

پمادهای مختلفی برای درمان موهای زیر پوستی وجود دارد. برخی از بهترین پمادها عبارتند از:

پماد ضد جوش بنزوئیل پراکسید: بنزوئیل پراکسید یک داروی ضد باکتری است که می‌تواند به کشتن باکتری‌های ایجادکننده موهای زیر پوستی کمک کند. این پماد بدون نسخه در دسترس است.

موهای زیر پوستی در کدام نواحی بیشتر است؟

موهای زیر پوستی موهای ضخیم و با نوک تیز هستند. به همین علت باید بگوییم شایع ترین محل رویش این موها، نواحی هستند که موهای ضخیمی دارند. به خاطر داشته باشید شیو کردن این نواحی ممکن است به ضخیم تر شدن موها کمک زیادی کند.

بیکینی، دست و پا، صورت و گردن آقایان، خط مایو و… اصلی ترین نواحی هستند که موهای زیر پوستی در آنجا رشد می کنند.

پوشیدن لباس های تنگ نیز علت ایجاد موهای زیر پوستی می باشد. به همین دلیل بهتر است تا از پوشیدن لباس زیر تنگ و یا شلوارهای تنگ و چسبان خودداری کنید.

علاوه بر این موارد شیو کردن مکرر و نزدیک به هم صورت علت ایجاد موهای زیر پوستی در آقایان است. بنابراین برای جلوگیری از رویش موهای زیر پوستی بهتر است تا آقایان در اصلاح ریش صورت و گردن دقت بیشتری داشته باشند.

معرفی انواع روش درمان موهای زیر پوستی

حالا که با علت ایجاد موهای زیر پوستی، عوارض آن و نحوه جلوگیری از آن آشنا شدید، بهتر است تا ببینیم چه درمان هایی برای این عارضه پوستی وجود دارد؟

معرفی انواع روش درمان موهای زیر پوستی

1- استفاده از لیزر موهای زائد، بهترین درمان موهای زیر پوستی

تفاوتی ندارد که علت ایجاد موهای زیر پوستی چه باشد، در هر صورت لیزر برای درمان موهای زیر پوستی بهترین گزینه است. امروزه و با پیشرفت علم و تکنولوژی، استفاده از لیزر برای حذف موهای زائد و همچنین از بین بردن موهای زیر پوستی بهترین گزینه است. بعضی از افراد به طور مکرر با رویش موهای زیر پوستی مواجه می شوند.

این موضوع به شدت آزار دهنده است. به همین خاطر پیشنهاد می دهیم از تکنولوژی لیزر برای درمان و حذف موهای زیر پوستی استفاده کنید.

2- مراجعه به پزشک

همانطور که قبلا هم به این موضوع اشاره کردیم، گاهی موی زیر پوستی با عفونت، التهاب، تورم و درد شدید همراه است. در این صورت سطح پوست مانند جوش چرکی بزرگ، برجسته شده و مشکلاتی را ایجاد می کند.

در این صورت برای درمان موهای زیر پوستی می بایست به پزشک مراجعه کنید. پزشک با ایجاد برش های بسیار کوچک، موهای زیر پوستی را بیرون می کشد. این کار به سادگی انجام می شود اما هرگز داخل منزل چنین کاری را انجام ندهید.

مراجعه به پزشک برای درمان موهای زیر پوستی

3- استفاده از کرم ها و پودرهای موبر

اگر بنا به هر دلیلی نمی توانید از لیزر برای درمان موهای زیر پوستی استفاده کنید، بهتر است تا سراغ کرم ها و پودرهای موبر بروید. این محصولات عوارض کمتری در مقایسه با شیو کردن با تیغ و ژیلت دارند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + 8 =