لیزر واریس یکی از بهترین روش های درمان واریس

لیزر واریس در دهه اخیر دریچه ای جدید برای رهایی از درد پا و بهبود ناراحتی های ناشی از نارسایی وریدی را برای مبتلایان به واریس طنابی گشوده است. این نوع لیزر با لیزر موهای زائد متفاوت است.

واریس ( ضایعات عروقی) به علت از دست رفتن عملکرد طبیعی دریچه های موجود در  دیواره وریدها و تجمع خون در پاها بروز می کند. با پدیدار شدن رگهای طنابی،  زیبایی پاها از بین می رود و به مرور عوارضی همچون درد و خستگی در پاها روال عادی زندگی را مختل می سازد.

لیزر واریس پا چیست؟

لیزر واریس پا، روشی برای درمان رگ‌های واریسی با استفاده از لیزر است. در این روش، از پرتو لیزر برای گرم کردن و بسته شدن رگ‌های واریسی استفاده می‌شود.

لیزر واریس پا چگونه انجام می‌شود؟

دو نوع لیزر واریس پا وجود دارد:

  • لیزر اندووریدال (EVLT): در این روش، لیزر از طریق یک کاتتر که داخل رگ واریسی قرار داده می‌شود، به کار می‌رود.

مراحل انجام لیزر اندووریدال:

  1. معاینه: پزشک ابتدا شما را معاینه می‌کند تا ببینید آیا لیزر واریس برای شما مناسب است یا خیر.
  2. بی‌حسی: سپس، ناحیه مورد نظر با بی‌حسی موضعی بی‌حس می‌شود.
  3. قرار دادن کاتتر: پزشک یک کاتتر کوچک را از طریق یک سوراخ کوچک در پوست وارد رگ واریسی می‌کند.
  4. تاباندن لیزر: فیبر لیزر از طریق کاتتر به داخل رگ فرستاده می‌شود و لیزر به دیواره رگ تابانده می‌شود.
  5. بستن رگ: گرما لیزر باعث می‌شود که رگ واریسی بسته شود.
  6. خارج کردن کاتتر: پس از بسته شدن رگ، کاتتر خارج می‌شود.
  • لیزر سطحی: در این روش، لیزر به طور مستقیم روی پوست تابانده می‌شود تا رگ‌های واریسی کوچک را درمان کند.

مراحل انجام لیزر سطحی:

  1. معاینه: پزشک ابتدا شما را معاینه می‌کند تا ببینید آیا لیزر واریس برای شما مناسب است یا خیر.
  2. بی‌حسی: سپس، ناحیه مورد نظر با بی‌حسی موضعی بی‌حس می‌شود.
  3. تاباندن لیزر: پزشک لیزر را به طور مستقیم روی پوست شما تابانده و رگ‌های واریسی کوچک را درمان می‌کند.

فیلم درمان واریس با لیزر

در این بخش توجه شما عزیزان را به مشاهده فیلم از مراجعه کننده عزیز به کلینیک زیبایی گلدن رویال جهت درمان واریس با لیزر جلب می کنیم.

مراحل انجام لیزر واریس پا

فرایند لیزر واریس پا شامل بر مرحله ایجاد بی حسی موضعی ، جاگذاری فیبر و مرحله اعمال انرژی تابشی برای خشکاندن رگ است.

مرحله جایگذاری فیبر

پس از ضدعفونی کردن با رعایت شرایط استریلیزاسیون و تحت بی حسی موضعی فیبر نازک و قابل انعطاف لیزر یا رادیوفرکونسی در درون رگ  واریسی  جاگذاری می شود این کار با هدایت پروب سونو گرافی صورت می گیرد. معمولا تزریق ماده بی حسی با احساس سوزش و درد مختصر در پا همراه است. پس از اتمام این مرحله بیمار دردی نباید داشته باشد.

مرحله اعمال انرژی تابشی

پس از اطمینان از جاگذاری ، مرحله بعد که در واقع مرحله ازبین بردن رگ است شروع می شود که در این مرحله میزان مشخصی از حرارت در بازه زمانی کوتاه چند ثانیه ای به دیواره رگ در نقاط مختلف تابانده می شود. کل لیزر درمانی واریس نزدیک به ۳۰ دقیقه طول می کشد.

همچنین بخوانید: برای درمان ضایعات عروقی چه باید کرد.

معرفی ۱۰ علت (مزیت) انتخاب لیزر واریس پا

پزشکان متخصص واریس بسته به شرایط و شدت بیماری واریس روش درمانی مناسب را به بیماران خود توصیه می کنند. در این بین شاید برای بیماران این سوال پیش بیاید که معیار انتخاب بهترین روش در درمان واریس پا چیست و علت توصیه روش مشخص برای آنها کدام است. در مورد لیزر واریس معمولا مزایای متعددی برای این روش اشاره می شود که در اینجا به اختصار آنها را مطرح می کنیم

۱- لیزر درمانی بدون نیاز به بیهوشی کامل، بدون نیاز به بستری شدن در بیمارستان و به صورت سرپایی در کلینیک انجام می گیرد

۲- روش بدون درد، خونریزی و…

۳- بدون ایجاد برش و جای بخیه در پاها

۴- بدون نیاز به استراحت و ترک کار با دوره نقاهت و بهبودی بسیار کوتاه

۵- امکان حضور در محل کار از فردای روز عمل لیزر واریس

۶- لیزر واریس با هزینه کم و پوشش هزینه درمان توسط بیمه های درمانی تکمیلی است.

۷- پدیدار شدن نتایج درخشان و رضایت بخش درمان برای متخصصین و بیماران (کم شدن درد و حس سنگینی در پاها) در فاصله زمانی کوتاه پس از انجام لیزر واریس

۸- مراقبت پس از عمل ساده و بی دردسر برای افراد پر مشغله

۹- عدم نیاز به جلسات متعدد ویزیت و مراجعه به پزشک

۱۰- میزان بالای موفقیت روش لیزر درمانی و احتمال نادر بروز عوارض جانبی

لیزر واریس برای چه کسانی توصیه می شود؟

لیزر واریس برای چه کسانی توصیه می شود؟

لیزر واریس روشی مناسب برای درمان واریس پا در بیماران با مشکلات و عوارض واریس می باشد همچنین در افرادی که خوشبختانه هنوز عوارض بیماری واریس نمود نداشته و علایم واریس باعث مراجعه بیمار به پزشک است از لیزر درمانی واریس استفاده می شود. روش لیزر واریس در غالب بیماران واریسی قابل استفاده است.

از طرفی این روش در برخی موارد هم توصیه نمی شود. مثلا  در مورد خانمهای باردار و شیرده توصیه نمی شود.

انجام این روش در بیماران با مشکل کبدی و یا دیگر مشکلات مزمن بایستی طبق  صلاحدید پزشک صورت گیرد.

در صورتی که بیمار مبتلا به نارسایی وریدی به هیچ عنوان قادر به پوشیدن جوراب در دوره نقاهت  نمی باشد بهتر است از روشی غیر از لیزر واریس برای درمان واریس استفاده شود.

همچنین اگر بر اساس بررسی های صورت گرفته پزشک متوجه عدم قابلیت عروق حمایتی برای تامین جریان خون به صورت غیر مستقیم شود بهتر است از این روش درمانی استفاده نشود.

عوارض جانبی و ناخواسته لیزر درمانی چیست؟

خطرات واریس پا و عوارض آن چیست؟

واریس خطر لخته شدن خون را تا پنج برابر افزایش می دهد. مطالعات نشان می‌دهد که گرفتگی عضلات پا که به عنوان ترومبوز ورید عمقی نیز شناخته می‌شود، اگر حرکت کند و به قلب و ریه‌ها برسد، یک تهدید بزرگ برای سلامتی محسوب می‌شود.

اولین خطرات واریس پا می تواند درد شدیدی باشد که در قسمت پا حس می شود و توان ایستادن را از فرد می گیرد. البته این اتفاق زمانی رخ می دهد که واریس پا بسیار پیشرفته شده باشد.

شاید اکثر افراد دلیل حضور رگه های آبی تشکیل شده بر روی پاهای خود را نادیده بگیرند که در این صورت سلامتی آنها با خطراتی مواجه می شود.

در واقع رگه های خونی ایجاد شده بر روی پا در اثر واریس، مانع برگشت خون به عقب می شوند، که با این عمل، خون در رگ ها انباشته شده و نمی تواند به سمت قلب برود، پیش آمدن این واکنش علاوه بر ایجاد نارسایی های قلبی، باعث گره ای شدن رگه ها در پاهای این افراد می شود.

درمان کردن واریس طنابی

استفاده از تکنولوژی مدرن در پزشکی روشهای جدید درمان با کارایی بالا را به جامعه معرفی نموده است.  لیزر واریس ( درمان ضایعات عروقی )  و یا روش رادیو فرکانسی در دهه اخیر دریچه ای جدید برای رهایی از درد پا و بهبود ناراحتی های ناشی از نارسایی وریدی را برای مبتلایان به واریس طنابی گشوده است.

اینکه کدام روش گزینه مناسب برای درمان واریس طنابی است تا حدود زیادی بستگی به مهارت پزشک در روش انتخابی دارد. اکیدا توصیه می شود این روش درمانی را در یک کلینیک زیبایی معتبر انجام دهید.

آنچه مسلم است تنها تفاوت مشخص بین این دو روش، استفاده از انرژی حرارتی از دو منبع مختلف برای حذف رگ است. منبع انرژی در لیزر اشعه بسیار متمرکز از جنس نور و  در RF امواج رادیویی است که هر دو بی ضرر و مورد تایید  هستند.

درمان کردن واریس طنابی

علت واریس پا در جوانی و پیری چیست؟

علت واریس پا در جوانی و پیری چه می باشد ؟ ما در این بش به تمام سوالات شما در این مورد پاسخ داده ایم:

عوارض واریس پا در افرادی که دارای وزن بالا هستند و همچنین در زنان نسبت به مردان از شدت بیشتری برخوردار می باشد، این افراد با توجه به ریسک فاکتورهایی که دارند، بیشتر در معرض ابتلا به واریس پا هستند. افراد مختلف ممکن است در اثر عوامل متفاوتی به واریس پا مبتلا شوند، از جمله این عوامل عبارتند از:

۱- حاملگی در زنان

با توجه به اینکه در دوران حاملگی، جریان خون در اندام ها افزایش پیدا می کند و رشد جنین باعث ایجاد فشار بر روی پاها می شود و علاوه بر این موارد، تغییراتی در سطح ترشح هورمون های استروژن و پروژسترون به وجود می آید، که این موارد امکان ابتلا زنان باردار به واریس پا را افزایش می دهد.

ولی واریس پا که در دوران حاملگی به وجود می آید ممکن است بعد از حاملگی خود به خود رفع گردد، البته عوارض واریس پا، در صورت عدم درمان همچنان باقی می ماند.

۲- ایجاد فشار خون در رگ های پا

بنا به دلایلی از جمله: یبوست، احتباس ادراری و غیره، ممکن است که رگ های خونی تحت فشارهای زیادی قرار بگیرند که این عوامل زمینه را برای ایجاد واریس پا فراهم می کند و ممکن است بدلیل ایجاد فشار خون در رگ های پا شما با عوارض واریس پا روبرو شوید.

۳- سن افراد

یکی از مولفه های مهم در ابتلا افراد به واریس، و روبرو شدن با عوارض واریس پا سن آنها است، زیرا این عارضه معمولا در افرادی که سن بالای ۵۰ سال دارند، بیشتر رخ می دهد.

۴- آسیب به پا و جراحی پا

وارد شدن آسیب به پا و همچنین انجام جراحی ها زمینه را برای ایجاد واریس پا فراهم می کند.

۵- یائسگی در زنان

تغییرات در ترشح هورمون های زنانه در این دوران، احتمال ابتلا به واریس پا را افزایش می دهد.

۶- ایستادن های طولانی مدت

یکی از ریسک فاکتورهایی که در ایجاد واریس پا بسیار اهمیت دارد، ایستادن به مدت طولانی است که باعث می شود، فشار زیادی به پاهای افراد وارد شود و باعث ابتلا آنها به واریس پا می شود.

۷- وراثت

احتمال ابتلا به واریس پا در افرادی با سابقه خانوادگی به این بیماری، بیشتر از سایر افراد است.

تمامی مراقبت های لازم پس از لیزر واریس

یکی از مزایای روش لیزر درمانی واریس راحتی مراقبت در دوره نقاهت است.
— پس از انجام لیزر واریس لازم است روزانه ساعتی را به پیاده روی اختصاص دهید. پیاده روی جذب رگ توسط بدن و بهبودی کامل را تسریع میکند.
— برای داشتن سفر هوایی به خصوص سفر طولانی بهتر است با پزشک خود مشورت کنید و در حین سفر بایستی جوراب واریس بپوشید.
— از رفتن به استخر تا زمان بسته شدن کامل زخمها خودداری کنید علت این محدودیت استفاده از کلر و ترکیبات شیمیایی دیگر برای ضدعفونی استخرها است که می تواند مشکل ایجاد کند.
— نگران ترشحات صورتی رنگ (خون و آب در روزهای پس از عمل نباشید این ترشحات کاملا طبیعی است ) در صورت لزوم پانسمان پایتان را عوض کنید
— برای مدت یک ماه با آب داغ استحمام نکنید بهتر است آب از درجه حرارت ملایم تری برخوردار باشد.
— پس از بهبودی همواره به خاطر داشته باشید که عوامل خطر بروز واریس را به حداقل برسانید

مراقبت پس از لیزر واریس به طور معمول سریع و ساده است البته بین افراد مختلف با هم تفاوت هایی هم دارد .

به بیماران توصیه می شود که بلافاصله پس از لیزر واریس راه بروند و فعالیتهای معمول خود را  در همان روز نخست پس از لیزر شروع نمایند. با این حال ممکن است احساس درد  و کبودی داشته باشند که برای ۱ تا دو هفته دور از انتظار نیست.

برای از سر گرفتن ورزش مثل دویدن، دوچرخه سواری و شنا بین ۷ تا ۱۰ روز فرصت لازم است و بهتر است در این مدت بار سنگین بلند نکنید.  داشتن سفتی و احساس فشار در ناحیه تحت درمان با لیزر کاملا طبیعی است و به مرور زمان برطرف می شود.

در هفته اول پس از درمان نباید استحمام کنید و در ضمن در زمانهای مشخص شده توسط پزشک برای معاینه بایستی مراجعه داشته باشید پس از یک ماه سپری شدن از زمان لیزر، علایم پس از درمان به میزان قابل توجهی بهبود می یابد اما ممکن است همچنان سفتی، التهاب و رنگ پریدگی در مسیر رگ درمان شده وجود داشته باشد که کاملا طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این علایم هم به مرور زمان رفع می شوند.

مراقبت های لازم برای انجام، پس از لیزر واریس چیست؟

میزان موفقیت در روش لیزر واریس چقدر میباشد؟

روش لیزر واریس  از جمله روشهایی است که نتایج رضایت بخشی را برای بیماران و پزشکان به دنبال دارد. میزان موفقیت این روش بر طبق مطالعات گسترده صورت گفته در دنیا حدود ۹۸ درصد عنوان شده که این رقم تشان دهنده کارایی و بی خطر بودن این روش است در واقع موفقیت این روشها با عامل بسته شدن کامل ورید سافن مورد ارزیابی قرار می گیرد..

آنچه مسلم است  لیزر واریس با توجه به مزایای ارزشمندی همچون عدم نیاز به بستری و بیهوشی و انجام سرپایی آن، انقلابی در درمان واریس ایجاد کرده است و در ۹۰ درصد موارد جایگزین جراحی واریس شده است.

میزان موفقیت در روش لیزر واریس چقدر میباشد؟

توضیح درباره بیمه و هزینه لیزر واریس پا

خوشبختانه نباید نگران هزینه لیزر واریس پا باشید چرا که بیمه های درمانی روش لیزر درون رگی واریس را به عنوان روش درمانی برگزیده تایید نموده و هزینه درمان واریس پا با لیزر را تقبل می کنند.

خدمات درمان با لیزر واریس پا در تهران (کلینیک زیبایی گلدن رویال)

خدمات لیزر واریس پا در کلینیک گلدن رویال توسط پزشک متخصص با بهترین و جدیدترین دستگاه لیزر انجام می شود. 

گلدن رویال ارائه دهنده ی خدمات زیبایی پوست و مو شامل لیزر موهای زائد، بوتاکس، پاکسازی صورت، مزوتراپی مو، تزریق ژل لب، لیزر بیکینی و … می باشد.

 

پاسخ به سوالات متداول واریس پا

 

بله، پیشگیری از واریس پا ممکن است. برای پیشگیری از واریس پا باید فعالیت ورزشی، نگهداری وزن بهینه، استفاده از پوشاک مناسب، نگهداری از پا‌ها در حالت بلند و استفاده از شلنگ‌های پوشیدنی در برخی موارد موثر است.

 

خیر، در برخی افراد وریدگی پا قابل رویت نیست و فقط در صورتی که باعث درد و سایر علائم شود شناسایی می‌شود. در این صورت، باید با پزشک متخصص مشورت کرد تا بهترین روش درمانی برای این شرایط تعیین شود.

 

بله، روش جراحی نیز یکی از روش‌های درمانی در برخی موارد واریس پا است، که معمولاً در صورت بروز علائم شدید واریس پا، مانند درد، عفونت و زخم، استفاده می‌شود. در روش جراحی، ورید بیماری‌زده از بین می‌رود و به‌جای آن، ورید سالمی با استفاده از روش‌های جراحی جایگذاری می‌شود.

 

بله، درمان واریس پا با تزریقات اسکلروزنده یکی از روش‌های موثر در درمان این بیماری است. در این روش، ماده‌ای به نام اسکلروزنت به داخل وریدهای پا تزریق می‌شود، که باعث بسته شدن وریدهای بیماری‌زده و تخلیه شدن آن‌ها از بین می‌روند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − 2 =